23 nov 2020: Cum te păcălești de Black Friday?
Răspunsul la aceasă întrebare, dar și sancțiunile legale pentru încălcarea drepturilor consumatorilor au fost oferite de Managing Partner-ul Casei de Avocatura Gherghina, Dr.av. GHERGHINA OANA în cadrul emisiunii TV "Dimineți cu Georgia"
Image is not available
16 nov 2020: Mai există viață privată în era internetului?
Răspunsul la aceasă întrebare, dar și sancțiunile legale pentru violarea vieții private au fost oferite de Managing Partner-ul Casei de Avocatura Gherghina, Dr.av. GHERGHINA OANA în cadrul emisiunii TV "Dimineți cu Georgia"
Image is not available
9 nov 2020:Pandemia COVID 19 este motiv real și serios de CONCEDIERE sau NU?
Răspunsul la aceasă întrebare, dar și alte informații despre terminarea raporturilor de muncă au fost oferite de Managing Partner-ul Casei de Avocatura Gherghina, Dr.av. GHERGHINA OANA în cadrul emisiunii Metropola TV "Dimineți cu Georgia"
Image is not available
20 oct 2020: Casa de avocatură Gherghina are o tradiție de III generații și se pregătește pentru a IV a !
În emisiunea Metropola TV "Școala Altfel" Managing Partner Dr.av. Gherghina Oana dezvăluie secretele din spatele meseriei de AVOCAT, fiind însoțită de fiul său, GHERGHINA VLAD... avocat în devenire!
Image is not available
2 nov 2020: Pentru a ne salva job-ul ne prefacem că nu există HĂRȚUIREA la locul de muncă?
Răspunsul la această întrebare, dar și pașii de urmat în cazul victimelor linșajului emoțional au fost oferite de Managing Partner-ul Casei de Avocatură Gherghina în cadrul emisiunii TV "Dimineți cu Georgia"
Image is not available
23 oct 2020 Capcanele CONTRACTULUI DE MUNCĂ
Managing Partner-ul Casei de Avocatură Gherghina, Dr. Av. Gherghina Oana, a dezvăluit în direct la Metropola TV metodele prin care putți evita capcanele din contractele de muncă.
Image is not available
previous arrow
next arrow
Slider